Out and about.

søndag 3. februar 2013

I dag har vi hatt strålende fint vintervær her hos oss. Fint, men ganske kaldt. Så planen har altså, i flere dager, vært at vi skulle ut på årets først skitur med grilling og det hele. Vell. Frank har vell fått det vi har slitt med den siste tiden og hadde lett feber. Ungene er enda litt slitne etter sykdommen, så det ble som det alltid blir med årets første skitur: Bra i starten, og så litt haltende etterhvert.


We *heart* our NordicCab ! I dag gikk August et stykke på ski, før han ble litt motløs og ville inn i pulken. Greit å ta det i det små i starten. 


Vi er på tur, vi er på tur ! God plassert med tre svære saueskinn i solveggen. 


Nå begynte det å bli litt kaldt, nærmere bestemt 6-7 minusgrader. Solen er på vei ned, og August har søkt tilflukt inni reserveboblejakken og med pledd. Hilde spikker ivrig på pølsepinner.


Mamma (gammel speider, må vite !) viser villig frem sine kunster med kniven...


De fleste av oss spiste litt pølser, selv om den minste helst bare ville ha kjeks.. og klage på.. alt. 


Med i sekken var det selvsagt masse tilbehør, kakao og saft. Manglet bare kvikklunsj og appelsiner så hadde det vært full påskestemning. 


Uh no... solen er på vei ned... Det blir plutselig lavere enn ti minus. Frank blir verre. August er plutselig heller ikke i tipp-topp form og sovner av oppå Frank. Hilde starter å innse at det ikke var så lurt å ikke følge regelen om skifte fra skisko til vintersko med nye ullsokker når vi kom frem. Resultatet....


Jah ! Da bar det rett hjem igjen. Og på veien fikk Hilde neggelbitt på tærne, og gråt hele skituren hjem. August ble fraktet gråtende inn døren hjemme da han våknet, og vi var vell egentlig alle veldig glad for å komme inn døren hjemme. Og jeg skal innrømme at da jeg en halvtime senere dro ut døren for å trene, syns det var rimelig greit det også... Jeg fortsetter å se fremgang på styrketreningen, og har nå økt belastningen på benpress med 50 kg (nå 120 kg) siden vi startet for tre uker siden. Jey ! 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi