Cake-inspo

tirsdag 12. mars 2013

Av og til så ender jeg opp med å sitte å surfe nesten litt måløst på internett helt til jeg bare finner noe interessant. Men for det meste så søker jeg rundt "mine" vanlige tema, og denne gangen må jeg bare dele noen fantastiske kakebilder med dere. Hvem blir ikke inspirert (og samtidig litt motløs..) av disse nydelige kakene (trykk på bilde for å komme til kilde) ?Blir du ikke bare glad  av å se på bildene ? Nå fikk jeg lyst til å lage en kake og dekorere den ! Men jeg skal ikke det altså. Jeg skal ordne klar til ny jobbreise i morgen. Men jeg har et par prosjekter som står på vent nå, og jeg gleder meg til å vise dere dem. August sitt rom er ett av dem.


2 kommentarer:

JunePune sa...

Det var en hel haug med kaker det gitt.. Jeg har akkurat begynt å intressere meg for å lage ting litt mer avansert en sjokoladeskuffekake, så det der var waaaaaaay out av mitt nivå iallefall :)

Elise sa...

Hehe.. ja, mulig det.. men det er fult mulig å bare prøve noen elementer fra veldig avanserte kaker. Det er iallefall det gjør i litt mindre skala :P

by mlekoshi