Impuls

søndag 17. mars 2013

Du vet når du går inn på butikken for å kjøpe en pakke smør eller melk og ender opp med noe litt større slik som noe sportsutstyr, en kasserolle eller lignende ? I helgen fikk vi et etterlengtet besøk av min mamma og pappa. I går skulle vi bare dra på en liten handletur på Jekta handlesenter, og jeg og Frank gikk inn på Coop Obs/Coop obs bygg for å se etter en skismørebenk. Og vips endte vi opp med dette kaoset:


Ut med det røde forhatte og livløse valnøtt-laminatgulvet og inn med ny lys parkett i hvitbehandlet ask. Jippi ! Alle som har vært i nærheten av huset her, eller bare i nærheten av å diskutere interiør med meg, eller ganske enkelt lest på bloggen her inne, vet at jeg haaaaater det gamle gulvet. Det har ødelagt all interørgnist og hustrivsel. Endelig er det lys i ende av tunnellen ! Så i går kveld klokken 19:30 startet vi å rive gulv og lister, og sage nytt. Under et døgn senere ligger det et helt nytt gulv og listene er ferdig lagt. Vi snakker 45 m2 med gulv i stue og kjøkken. Tusen takk til mamma og pappa som har hjulpet til. Og så håper vi ikke at de er utslitt etter kosehelg i Tromsø, som plutselig ble til jobbhelg.


Litt bilder av kaoset. Vi måtte flytte rundt på alt mellom rommene. Neste plan er å male trappene grått, male kjøkkenet og utvidet det, skifte fliser og male vitrineskap og skjenk koksgrå. Hade-bra kjipe valnøttgulv !!!Ingen kommentarer:

by mlekoshi