Cupscakes til bursdagsbarnet

søndag 28. april 2013I går feiret vi jenter Siri som fylte 27 år, og det var selvfølgelig kjempeartig ! Jeg skulle egentlig bake Siri kake, men så ble det litt tidsnød når hun kom på besøk kvelden før. Og da ble det cupcakes. Mandel-cupcakes med sjokoladefrosting. Oppskrift og fremgangsmåte:

6 eggehviter
300 g melis
380 g mandler som er grovhakket
2 ss sitron
1 ss vaniljeextrakt
150 sjokolade hakket opp i biterPisk eggehvitene sammen med sitron. Tilsett så melis litt etter litt til røren blir seig og blank. Miks så røren til den er ganske fluffy og tilsett vanliljeextraks hvis ønskelig. 


Tilsett mandlene og sjokoladebitene og rør det hele sammen.Ha deig i formene.


Stek på 175 grader i 15-20 minutter. Avkjøl og ha på glasur. Jeg brukte denne.


En insta-kollasj fra det siste døgnet:
Siri fikser seg til feiringen // Bursdagsbarnet og meg // Sushi på Rå
Nam, nam fritert Hot Philly sushi // Corona og lime // drinks 4 the ladies
UVI... kjedelig. Siri fikset cranberryjuice // Det er VÅR - og da må hagemøblene monteres // Ungene elsker at våren har kommet.DA har stoffene til festdraktene til Hilde kommet i hus. Blågrå ull, og grått stoff til forkle. Spennende ! Himmel, det er bra at det er så mange fridager i Mai.. da blir jeg kanskje ferdig !
1 kommentar:

Elin sa...

Hei!

Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og blogger.

Jeg la merke til at du har et stort antall smakfulle oppskrifter i bloggen din og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på Matbloggtoppen her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

Hvis du ønsker å legge din blogg til listen og få resept indeksert på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

Forhåpentligvis vil din egen blogg også være opp i toppen!


Varme hilsen,

Elin
Alleoppskrifter
http://www.alleoppskrifter.no/

by mlekoshi