Jeg ELSKER farger. Masse farger !

torsdag 6. juni 2013


Det er sommer ! Vi skal ha litt mindre fint vær i helga, men så skal vi få sommeren tilbake igjen over helga. Og det er så deilig. Jeg ELSKER sommer. Da får jeg energien tilbake, jeg blir kreativ og jeg får lyst til å gjøre alt jeg har planlagt mens jeg har vært i dvale hele vinteren. Og sommer = farger. Tror dere jeg ble glad da jeg fikk min siste, fargerike, bestilling fra Polarn o Pyret i posten ? 


Jeg slet med å finne knebukser til Hilde og var innom flere kjedebutikker og fikk vite at i år var det bare korte skjortser til jenter på hennes alder. Og vi vil jo ha knebukser! Ble så glad da jeg fant en grønn en at jeg handlet masse andre fargerike klær. Og samme antrekk til begge ungene med klassiske striper og grønne knebukser <3 p="">
Luv it ! 
Inspo-bilder fra pinterest. Ingen kommentarer:

by mlekoshi