DIY (turtles) masker

søndag 11. august 2013Som jeg skrev i mitt forrige innlegg om Turtles-bursdagen så lovde jeg August å lage masker i et svakt mamma-øyeblikk siden han har briller og derfor ikke passer maskene som selges. Så da lagde jeg masker i filtstoff - og tenkte jeg skulle dele hvordan jeg lagde maskene. Maskene kan også brukes som superhelt-masker mv. 


Jeg brukte denne malen som jeg skrev ut til maskene. Husk at velge at malen ikke skal forminskes til arkets størrelser når du skriver ut. 


Vi fant filtstoffer i de rette turtles-fargene på en lokal sotffbutikk og på panduro. Nå er det bare å streke opp og klippe. Jeg bestemte meg for å klippe ut en maske med stoff som kunne knytes rundt hodet, og en maske som jeg skulle sy på resten av masken for å forsterke den.Mellom lagene hadde jeg vliesofix som har lim på begge sider. Jeg fant først ut at jeg skulle bruke det etter at jeg hadde klippet ut alt, så da ble det ekstra jobb. Det beste er å stryke det på før du klipper ut de minste stykkene. 
Etter at delene er limt sammen så sydde jeg en kant rundt og klippet bort alt som stakk ut rundt på masken. Tada - ferdig !

1 kommentar:

Unknown sa...

Hejsa... Jeg har sendt dig en mail vedrørende disse masker...
Mvh
Emil Børgesen
Emilzdk@hotmail.com

by mlekoshi