Oppussingshelg

søndag 15. september 2013

Det er høst folkens ! Og det er da oppussings-prosjektene som regel starter. Vi har sikkert hundre småprosjekter som står på vent, så vi tar litt etter litt. Vi har hatt flere pågående prosjekter nå i flere måneden. Trappen for eksempel. Vi kjøpte maling og utstyr for å ordne trappen samtidig som vi malte sjenken og vitrineskapet. Det er nå snart et halvt år siden, så det er vell på tide å bli ferdig. I helgen har vi surret meg flere på prosjekt på en gang, så da var selvsagt helgen over altfor fort.


Vi har hengt opp et par bildelister over sjenken siden jeg aldri fant ut hvordan jeg ville ha bildene hengt opp, og jeg syns det ble ganske fint jeg. Nå planlegger jeg flere bildelister rundtom i huset... 


Ja, trappen ja... Frank pusset den ned i morgest, og nå skal vi sparkle den litt før vi starter å male den i en ren mellomgrå farge. Gleder meg. Jo mer som blir borte av denne mørke livløse valnøttfargen, jo bedre... 


August sitt rom er jo et on-going-project som vi har surret med i et år nå. Siste som har kommet inn er taklampen han fikk i bursdagsgave fra oldeforeldrene sine og gulvteppet som jeg kjøpte på den nyåpnede butikken Habitat. Nå venter vi bare en hylle og litt lys fra IKEA så tror jeg at rommet kan erklæres ferdig. Men dette er et elendig bilde, så jeg gleder meg til det er ferdig slik at jeg får vist dere hvordan det egentlig ser ut. 


Helgen største prosjekt var gjesterommet/kontoret. Dette har vært et roterom med en stor dobbeltseng hvor alt som ikke hadde en plass bare har blitt kastet inn. I helga har vi kastet ut det meste, og ordnet en god sovesofa. Rommet er ca. halvferdig og når vi får kjøkkenskapene, ordnet selvbygd skrivebord, et teppe og litt maling så skal dere få se bedre bilder av dette rommet også ! 

Nå er selvfølgelig klokken altfor sent, og jeg må som vanlig løpe ned i senga og sove fort for å bli opplagt til ny jobbuke i nyjobben. God natt til dere alle ! 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi