Pusse ned, male, skrue, montere og reparere..

søndag 22. september 2013

Og midt oppi hele oppussings-bonanzaen så har vi vært syke OG hos tannlegen. Jeg går til universitetstannklinikken og etter at jeg ved en feil ble lagt med hodet ned og føtterne opp i 2,5 timer så gikk det vell ca. 1,5 dag før hodepinen gikk bort igjen. Og i morgen skal jeg tilbake dit igjen. Jeg er ikke glad i tannlegen, men jeg må jo bare dra dit slik som alle andre.

I tillegg til sykdom og annet tull så har det vært en hektisk oppussingsuke. Jeg har lånt ut Frank som flyttehjelp til bestekompisen, og vi har selv presset videre for å bli ferdig med all oppussinga vi driver med her hjemme. Siden vi holder på med trappen og fire andre rom samtidig så er det kaos her hjemme, og vi har besøk av hunden Chivas siden mine foreldre er på ferie. Her er altså scenarioet: 1 stk ivrig JRT-hund med masse hår, 2 barn med deres venner og oss voksne.. og ei nymalt trapp... som må males i flere runder... over flere dager. ..og mange timer om gangen. KAOS. Så jeg overlot, etter den første runden med maling, kostene til Frank. Han er den mest tålmodige av oss. Men da jeg tidligere i dag hørte film-sangen til Mission impossible-filmene nede i trappen så må vi vell kunne legge til grunn at også den tålmodige av oss var lei.


Hade bra forferdelige valnøttfargede trapp.. Alle som har fulgte med en stund vet at jeg har hatt et særdeles anstrengt forhold til vårt tidligere valnøttfargede laminatgulv, valnøttfargede trapp og ikke minst vårt valnøttfargede kjøkken. Trippel-blæh ! 


Pirk, pirk og mer pirk ! 


I tillegg til å male trappen grå så har vi fjernet gelenderne i trappen siden vi allerede har et gelender innerst i trappen. Det ble så mye mer luftig og lysere. Veldig fornøyd ! Skal ta bilder når vi er helt ferdig. 


Og det nest største prosjektet er gjesterommet/kontoret - og der jobber jeg med en del detaljer frem til vi får kjøkkenskap som skal opp på veggen. Vi har i dag laget et skrivebord og skiftet liftgardin og gulvmatte på rommet. Gleder meg til å vise dere resultatet !


1 kommentar:

Line sa...

Morsomt men samtidig veldig slitsomt med oppussing.

by mlekoshi