Halloween dørkrans DIY

torsdag 3. oktober 2013


I dag er det fire uker til halloween. Jeg elsker halloween. Det er så kjempekoselig å feire sammen med barna og bare ha det barnslig skummelt morro ! Og i år blir det enda mer morro siden vi skal feire bursdag her på halloween. 

Jeg plukket opp denne ideen på pinterest.com, og da jeg kjøpte med med meg en krans fra panduro her om dagen så måtte jeg bare lage denne skumle halloween dørkransen som vi kan dra frem hvert eneste år. Alt du trenger er en krans, plastslanger og svart spraylakk. Kransen jeg brukte er fra panduro, slangene er fra ebay og spraylakken er fra panduro. 


Det første jeg gjorde var å tre slangene inn rundt om hele kransen slik at de satt skikkelig fast.


Så gikk jeg utendørs og spraylakket hele kransen sort. 


FERDIG ! Skummel og kul sort dørkrans med slanger. 


by mlekoshi