Halloween dørkrans DIY

torsdag 3. oktober 2013


I dag er det fire uker til halloween. Jeg elsker halloween. Det er så kjempekoselig å feire sammen med barna og bare ha det barnslig skummelt morro ! Og i år blir det enda mer morro siden vi skal feire bursdag her på halloween. 

Jeg plukket opp denne ideen på pinterest.com, og da jeg kjøpte med med meg en krans fra panduro her om dagen så måtte jeg bare lage denne skumle halloween dørkransen som vi kan dra frem hvert eneste år. Alt du trenger er en krans, plastslanger og svart spraylakk. Kransen jeg brukte er fra panduro, slangene er fra ebay og spraylakken er fra panduro. 


Det første jeg gjorde var å tre slangene inn rundt om hele kransen slik at de satt skikkelig fast.


Så gikk jeg utendørs og spraylakket hele kransen sort. 


FERDIG ! Skummel og kul sort dørkrans med slanger. 


2 kommentarer:

Pepperkakefjellet sa...

Lurt - rakst og enkelt! Vi gler oss til Halloween vi også, og tel dagar til vi kan ta ned "den skumle" kassa med utstyr frå loftet :) Ha ei riktig fin helg Elise!

Unknown sa...

christian louboutin shoes
ugg canada
longchamp outlet
cheap jordans free shipping
nike store
louis vuitton outlet
christian louboutin
coach outlet
fitflops
ugg outlet
20170104

by mlekoshi