Halloween invitasjoner DIY

fredag 25. oktober 2013

Det er ikke mange dagene igjen til Halloween og bursdagsfeiring. I går og i dag leverte ungene ut invitasjoner til alle jentene i begge klassene - så da regner vi med at det er ca. 20 utkledde jenter som ringer på her på torsdag kl. 17. Jeg tok bilder da vi laget invitasjonene, så jeg lager en enkelt Do-It-Yourself til dere.


Slik ser altså invitasjonene ut inni. Det du trenger er:

- sort kartong/papp
- hvit kartong/papp
- limputer
- orange (eller lilla) tyllstoff

Jeg brukte to forskjellige skrifttyper på invitasjonen, og du kan laste dem ned her:


Hodeskallen jeg brukte finner du her (men det er egentlig bare å søke på "skull" på bilde-google) :

Først skriver du ut invitasjonene i Word på hvit kartong. Velg innstillingen "liggende", og så får du plass til tre invitasjoner på et kartongark. Teksten vi brukte var:

"Du er herved invitert til 
Halloween-bursdag.
Den 31.10.13 kl. 17.00-20.00 skal vi feire 
Hilde og Tuva sine 9-årsdager i
*adresse*

Vi skal feire med skummelt mat, herlige kaker, godteri, 
en rask runde med knask eller knep, 
grøsselig lek og monster-disco.

Så kle deg ut og bli med på en skummelt
hyggelig feiring !

Hvis du ikke kan komme, så ta kontakt med
*navn og tlf.nummer*


Så klippet jeg opp hver enkelt invitasjon, og ungene sotet til kantene med kritt som jeg bruker til scrapbooking for å få dem til å se gamle og skumle ut. 


Jeg tok et ark med sort a4 kartong og brettet det slik som på bildet. Jeg brukte limtape (dobbeltsidig) som jeg festet orange tyllstoff bakpå den hvite kartongen før jeg limte denne inni den sorte kartongen med lim-dotter. 


Rundt invitasjonene knøt jeg orange tyll - og vips så hadde vi en ferdig invitasjon ! Så gjenntok vi det hele 20 ganger...

Enjoy ! Ingen kommentarer:

by mlekoshi