Hvordan går det ?

torsdag 27. mars 2014

Det er det flere som spør etter alle de nylige oppussingbildene på nettsiden, facebook og på instagram. Joda du - vi holder hodet over vannet.

Vell, vi har nå ribbet ned overskapene på kjøkkenet - og de står stablet bort og klar til avhenting av kjøper. Så skal vi ikke fjerne underskapene før kjøkkenet kommer i neste uke. Så nå er det komplett kaos på kjøkkenet med esker stablet overalt, totalt kaos i vitrineskapet som du kan se mer av her, og masse melpakker og krydder i vinduskarmene. Og resten av kjøkkenutstyret er stablet bort i banankasser som skal settes ute på boden. Men det går vell greit for en perioden.


På soverommet vårt har vi også kommet langt. Der blir det veldig koselig og "varmt" nå som vi har fått litt andre farger inn og litt orden i klesskapet. Jeg skal legge ut bilder av systemet etterhverhvert. Vi handlet på 45% rabatt i forrige uke, så er ganske så fornøyde skal jeg være helt ærlig. 


Slik ser det "gamle" gulvet ut. Dere som har fulgt med en stund på nettsiden husker kanskje at vi for flere år siden var så lei av valnøttlaminaten at vi malte den, men det er selvsagt ingen varig løsning. Slik så det ut nå med mye bruk og skyving av tung seng mv. 


August elsker å hjelpe til uansett hva det er - på kjøkkenet eller å pusse opp. Det eneste han ikke er så glad i er kapp og gjærsagen som lager høy lyd. I helgen var det fotballturndering midt i det hele og vi hadde lang dag i hallen med kamper og dugnad midt i oppussingen. Men vet dere hva ? Oppussing gjør meg glad. Jeg blir mindre stresset av det, og jeg og Frank er aldri så enige som når vi pusser opp. Merkelig ?

Hilde var svett og sliten etter innsatsen, og vi sier oss fornøyd med helgas sysler. I morgen er det helg igjen og da kommer mine foreldre på besøk. Vi gleder oss ! 
Ingen kommentarer:

by mlekoshi