In between...

lørdag 22. mars 2014

Denne uken har Frank vært hjemme i begravelse, så jeg og ungene har prøvd å få hverdagen til å gå rundt her hjemme. Hilde har hatt vinterfestivaluke på skolen og har vært i litt uggen form, men vi har fått det til å gå rundt iallefall. Matpakker og tursekker har vært pakket hver dag, middag har vært severt og alle har stortsett vært fornøyde. Slitne, men fornøyde. I går kveld kom Frank hjem igjen, og i dag har vi vært og bestilt og plukket opp skyvedørsgarderobe som vi fikk i julegave i år. Det blir fantastisk og endelig få et funksjonibelt skap. 

Mens vi venter på selve skapet har vi montert inredningen som skal stå der gamleskapene nå star frem til dørene kommer om 5-6 uker. Endelig får vi ut de hvite forferdelige skapene som holder på å falle fra hverandre.Men det er ikke bare garderoben som står å venter her  huset...I resten av huset står det forskjellige prosjekter på vent på de merkeligste steder. Under skrivepulten ligger flisene som skal opp på kjøkkenet - sammen med nytt forkle og grytevotter. Da venter vi bare på kjøkkenet som er litt forsinket. I vinduskarmen på kjøkkenet står en liten boks med listemaling i vår favoritt-hvitfarge "chi" klar til å male dørkarmer, lister og vindu...


I gangen står det en boks med Pure color- supermatt maling i fargen Jade som skal på en fondvegg i stuen bak peisen…. Det blir sprekt og spennende. Og litt gulv som skal på soverommet.I det hele tatt er det mye som skal ordnes fremover - og etter at kjøkkenet kommer opp i starten av april så skal vi gjøre trappen ferdig. Det blir deilig ! For etter dette kommer våren og sommeren - og da har vi SELVSAGT et titals prosjekter utendørs. Det gledes ! I morgen er det søndag, men vi får ikke ligge å dra oss - Hilde har fotballturnering og skal møte opp til første kamp allerede klokken 0730 - gjeeeesp ! God natt.Ingen kommentarer:

by mlekoshi