En lysende helg

fredag 2. mai 2014Ja, nå er det helg igjen - ukene går fort. Vi er i mai måned - og det snør utenfor. Vi prøver å holde oss positive - folk er til og med så klare for sommeren at de driver med #hoppihavet. Morsomt ! Eller så skulle jeg egentlig ikke dele så mye bilder av kjøkkenet før vi er ferdig, men det drøyer vist i tid (ikke vår feil…) så her kommer jeg med litt detaljbilder igjen: Denne gangen av taklampen fra Lamp Gustaf. Jeg digger den ! Den er litt røff og en perfekt kontrast til det hvite kjøkkenet. Denne så jeg først på TV-programmet "Norges styggeste rom", og da viste jeg at dette var lampen jeg skulle ha på kjøkkenet. 


Som dere ser er det enda en del igjen på kjøkkenet - og vi holder enda på å sparke og male ove kjøkkenskapene. Men det nærmer seg stadig !


Den andre grunnen til at jeg viser lampen i dag er at jeg fikk en epost i morgest hvor jeg kunne lese at ellos nå har 40% på dyreste vare denne helgen hvis du abonnerer på nyhetsmail. Og de selger altså denne lampen, så nå er det mulig å skaffe seg den til nesten halv pris. Så DET var dagens (helgens) tips. 
Ingen kommentarer:

by mlekoshi