New in !

søndag 25. mai 2014

Ting begynner å gå seg til her hjemme - selv om det enda gjennstår en del på kjøkkkenet, stue og i trappen. Vi skal etterhvert gå i gang med å pusse ned og behandle kjøkkenbordet, rense flisene på kjøkkenet og få resten av kjøkkenet på plass - håper jeg. Tenkte jeg bare skulle gi en liten preview siden det drøyer litt i tid.


Over kjøkkenbordet henger nå lampen Caravaggio P4 fra LightyearsLampen kommer i fem størrelser - og den vi har er i fargen matt hvit. Den kommer i syv forskjellige fargekombinasjoner i fargene hvit, grå og sort. Dette er den største lampen, og det må nesten være litt takhøyde for å ha denne størrelsen. 


Under bordet har vi matte fra Pappelina i utgaven Lisa. Og nå ser dere kanskje grunnen til at jeg skal pusse ned og behandlet spisebordet? Det er slitt og gammelt, og jeg tenker å pusse det ned før jeg behandler det slik at det blir lysere. Kommer iallefall tilbake med detaljer rundt det etterhvert. 


Over døråpningen på kjøkkenet på den fine sorte matte veggen henger den nye store veggeklokken fra Mondaine - den er helt fantastisk ! 


Jeg skal vise litt mer av den etterhvert, men det kuleste er at den "tikker" ikke. Sekundviseren går sakte rundt i en smooth bevegelse. Skal vise dere etterhvert. 


I helgen kom også endelig garderobedørene våre fra Elfa som vi kjøpte på tilbud for et par måneder siden. Vi fikk penger til å kjøpe disse fra min mamma og pappa i julegave. Vi ville ha beslagene som var best på kvalitet og samtidig stilren uten masse utskjæringer. Så da ble det den som heter "prisma"plain i stål. Og siden vi ikke har så mye speil i huset, og siden vi ville gjøre rommet størst mulig så valgte vi å ha begge dørene i speil. 


Over trappen henger nå også plakater - en av dem fra Moderna Museet med quote fra Andy Warhol som sikker flere av dere har sett i mange interiørblader og på nettsider. Jeg elsker det enkle med dette - og selvsagt kontrastene sort/hvit. Rammene er fra Habitat, og selv om bildene ser små ut i den høye trappen vår så er det største bildet en meter høyt. Ingen kommentarer:

by mlekoshi