Da har vi endelig fått beiset ferdig plattingen utenfor huset. Vi beiset i fargen "fjellbris" fra Jotun, siden fargen "stengrå" i butinox ble for lys. JEG vil gjerne ha enda mørkere grå platting, men Frank vil ha lys. Så dette er et kompromiss folkens - men vi er begge fornøyde. 


Plattingen var mørkebrun (Frank valgte sist, men var ikke å fornøyd i ettertid..). Vi vasket med kraftvask, renset med butinox terrassebeis og vasket på nytt med kraftvask. 


Plattingen ble nesten som ny igjen - jeg er overrasket over hvor mye vi faktisk fikk bort av beisen, men grunnen til det er nok at vi brukte høytrykkspyleren. 


Etter dette behandlet vi plattingen 2-3 hele bord av gangen. Du får kjøpt terrasse-rullsett. Da får du med en terrasserull som du kan "låse av" slik at du kan "svable" etter at du har rullet på beisen. Fargen er mer riktig på det først bildet. Fornøyd. Et annet prosjekt jeg har nevnt tidligere er at jeg må pusse ned spisebordet vårt. Det er et gammelt eikebord som er slitt og gulnet. På bildet hadde jeg pusset ned halve flaten. Jeg skal hvitbehandle bordet og lakke det med gulvlakk. Håper det blir bra - og jeg skal oppdatere med bilder. 


Ellers så var vi på telttur på lørdagen - vi måtte teste nyteltet vårt. Frank skal starte i ny jobb 1. august, og fikk gavekort på sportsbutikken. Frank tenkte at han skulle kjøpe noe som varer og skaper minner for pengene, og brukte blant annet gavekortet og kjøpte nytt fjelltelt: Bergans wiglo LT4. 


Teltet funket som krutt - det eneste problemet for min del er at bekkenet, ryggen og nakken ikke er laget for å ligge på bakken så jeg må finne en lur løsning på dette.Grilling, fjæra og kos. Det ble en kort tur da - vi kom sent på kvelden og dro tidlig på morgenen tilbake. Men målet med turen var hovedsaklig å teste teltet, og det fikk vi gjort. 


Spøkelseshistorier rundt bålet… 
by mlekoshi