Interiør - veien videre

tirsdag 26. august 2014

Ja, nei.. såe. What`s next ? Det føles nesten som om vi er litt naken uten prosjekter på gang, så vi holder oss i stadig bevegelse. Men når det er sagt har vi enda noen smådetaljer på kjøkkenet igjen med en dør, to dekorlister, og noen lister. Men så… såå er jeg klar til å vise dere kjøkkenet. Men hva står på planen videre?

Vell - det er den offisielle listen og så er det "drømmelisten". "Drømmelisten" rører jeg ikke før alt på den offisielle listen er klart. Ved mindre noe plutselig skulle endre seg. På den offisielle listen står følgende:

- Hilde sitt rom. Hun trenger å få et rom som passer alderen, og ikke er råååsa. Et rom hun kan stikke seg bort, og være liten og stor på en gang. Vi har flere planer som vi gleder oss til å komme i gang med. 

- Skyvedørsgarderoben i gangen til ytterklær, vinterklær mv. Da vil vi faktisk kunne fjerne vårt ekstra-kjøleskap som har stått der siden vi fikset kjøkkenet.

- Stuen - nytt skap på veggen og ut med noen av møblene. Nye liftgardiner, et stuebord som passer til det store stofane og nytt gulvteppe som også passer til sofaen.

- Pusse ned å male trappen som ble ødelagt igjen etter all oppussingen av kjøkkenet.

Men før den tid så mimrer jeg litt i noe av det vi har gjort siden vi flyttet hit - som litt indre pepp-talk for å greie å fortsette. Selv om jeg egentlig ikke tror at man blir ferdig noen gang. Det er hele tiden noe som skal endres.

Trappen

Da vi flyttet hit i 2007 var trappen i valnøtt med gelender og en forferdelig stygg lyslist midt på veggen. Nå er trappen og gelenderet grått, lyslisten fjernet, ny stikkkontakt montert, nye bilder hengt opp og gelenderet på veggen fjernet.


Lampe fra Muuto, stor bilde fra Moderna Museet i Stockholm. 


Slik så trappen ut tidligere, bare at her på bildet har vi pusset litt ekstra bort før vi skulle male trappen.  


Stuen

Nå er vi jo ikke ferdig med stuen enda, men litt av vi da gjort - selv om det ikke er så mange bilder enda. Vi har skiftet ut det forferdelige valnøttgulvet med et lysere gulv. Vi har malt fondvegg. Sofan er byttet ut, vi har fått noen bildelister opp. Men det gjennstår litt før vi er ferdig - og da kommer det nye bilder. Nytt og gammelt gulv i "herlig" harmoni...


Slik så stuen ut tidligere, et par år etter at vi flyttet inn. August sitt rom

August sitt rom ble vi feridg med for en stund siden - og det er ganske kult.. når det er ryddig. Regner med at flere kjenner seg igjen i akkurat det. 


Rommet har fått kult og rødt gummigulv, en kul halvhøy seng og masse lekeoppbevaring. 


Tidligere så rommet slik ut, og også her var det valnøttgulv. 


Kjøkkenet

Kjøkkenet er som jeg skrev ikke 100% ferdig, men jeg har likevel delt flere bilder..
Slik så kjøkkenet ut tidligere, med det tidligere gulvet...Kontoret/gjesterommet

For ikke så lenge siden gjesterommet/kontoret vårt var ferdig - og det er ganske kult det også.. når det er ryddig. Og det er sånn passer ryddig hele tiden. 


Tidligere så kontoret slik ut:


Soverommet

Soverommet vårt var tidligere kontor og arbeidsrom da jeg drev bedrift. Det har vært gjennom flere små-endringer. Men for et halvår siden pusset vi det endelig opp. Vi skiftet gulv, vi fikk inn skyvedørsgarderobe og fikk ordnet litt. Her inne bor også tredemøllen som jeg for tiden bruker annenhver dag. 
Tidligere så rommet slik ut:


Hilde sitt rom

Da vi fikk August fikk Hilde nytt rom i storesøstergave - og hun eeeelsket det. Nå er hun riktignok vokst fra det og vi må pusse opp. Men det var supert i fire-fem år. Slik så det ut tidligere:
Ingen kommentarer:

by mlekoshi