Suksess brownies

onsdag 10. september 2014


Det jeg skal dele med dere nå er en av Frank sine små hemmeligheter - og den er dritgo ! Vi snakker fantastisk deilig, saftig, himmelsk usunn brownies. Denne oppskriften fant vi i et blad for over 10 år siden, og siden da har Frank gjemt på oppskriften han rev ut av bladet sammen med alle oppskriftbøkern, og nå er den blitt både brun og fillete.

 Det er ingen som ikke liker denne oppskriften, men hvis du vil spise masse av dem bør du kanskje ikke se akkurat HVA som som er inni i den.. eller nærmere bestemt: Hvor MYE det er hva inni den - for da spiser du med dårlig samvittighet. OG denne kaken bør bare nytes. Suksess brownies

6 egg
9 dl sukker
450 g melange
5 dl mel
9 ss bakekakao / evt. 2 pl. (250 g) mørk kokesjokolade
2 ts vaniljesukker
(evt: Ta med en handfull valnøtter)1. Pisk sammen egg og sukker, men ikke til eggedosis. 

2. Rør hele tiden mens du tilfører varmt smeltet smør tilsatt sjokolade hvis du ikke bruker bakekakaoen. Vi syns kaken med bakekakaoen er kjempegod, så du trenger ikke å bruke sjokolade. 

3. Bland alt det tørre inn med en slikkepott før du har all den deilige seigflytende røren i en langpanne dekket med bakepapir. Stek på 175 grader i ca. 15 minutter varmluft eller 20 minutter uten varmluft. Du må for all del ikke steke denne for lenge, og den kan gjerne ha nærmest flytende kjerne. Kaken etterstekes nemlig litt etter at den er tatt ut av ovnen. Smak eventuelt til med grovhakkede valnøtter. 

Enjooooy ! OG ikke fortell Frank at jeg har delt oppskriften hans…. by mlekoshi