Flip clock

søndag 28. september 2014Denne klokken passer perfekt til Hilde sitt nye sort/hvit rom (...med fargedetaljer). Det er en flip clock fra Habitat. Den skal stå på den nye stringhyllen. Perfekt ! Ellers så har den siste uken vært ganske hektisk med sykdom, aktiviteter og jobb. Hilde har også hatt høstferie på skolen - så dagene har bare flydd. 


Skolen til Hilde skulle egentlig på telttur på tirsdagen, men den ble avlyst av ulike årsaker som ikke var så klare… Poenget er at det var veldig mange skuffede unger som sto igjen uten tur. Jentene begynte derfor å avtale egen telttur dagen før, og på onsdag dro vi sammen med fem jenter opp på fjellet her hvor de skulle ligge alene ute. De kunne komme seg hjem iløpet av natten, men det var altså et godt stykke å gå - og for å ikke snakke om alt som måtte bæres opp og ned. Så iallefall - de dro ut på tur på onsdag og overnattet til torsdag. Det var en hektisk natt for å si det sånn. Været var ikke bra og det både blåste og regnet masse, jentene skremte hverandre og det ble i det hele tatt ikke så mye søvn. Dette fikk foreldrene også kjenne på når vi mottok X antall telefoner hele natten. Men de fikk iallefall prøvd dette da - og jeg syns de var kjempetøffet som overnattet hele natten på fjellet i ruskevær. 
Koselig i teltet med fem hodelykter. Gjett om jentene var trøtte dagen etter ? 


Ellers så har vårt prosjekt-loppeblod igjen gjort seg gjeldende mens vi venter på å komme i gang med Hilde sitt rom nå snart - og vi gjør klar til å male tak og resten av veggene i stue og gang. Etter det er det selvsagt maling av Hilde sitt rom. Så i dag kjøpte vi maling til stuen i første omgang - men regner med at vi må ha mer maling før vi er ferdig her oppe. Bilder kommer selvsagt. Men taket blir hvit og veggene klassisk hvite. Tror det blir fint ! Ingen kommentarer:

by mlekoshi