Kontrollert kaos

tirsdag 7. oktober 2014I helgen har det hersket kontrollert kaos her i huset. Vi fikk levert IKEA varer på fredagen - og på lørdagen og søndag har vi malt vegger og tak her i stuen. 


Vi har pløyd gjennom seks malebøtter med veggmaling og nesten 10 liter med takmaling. Nå er stuen og nesten hele kjøkkenet i en kald hvit farge. Som dere kan se i dette innlegget så gikk vi for klassisk hvit på veggene og så har vi malt taket med ren hvit. Perfekt ! 


Store deler av helgen har jeg og Frank vært iført gassmasker mens hele øveretasjen har vært avsperret for ungene. Vi har brukt malesprøyte og derfor har det vært strengt nødvendig med maske for å unngå å innhallerede mengder med malestøv og gass. 


Vi startet i det små med å plastlegge siden vi skulle spraymale alt - og til slutt så var gulv, møbler og alt av vindu plastlagt. For en koselig helg ! 


OG ja… ungene har vært med mellom alt flytterotet som vi flytter rundt på etterhvert som vi har pusset ned og malt. Ikke en ideel helg, men huff så deilig å bli ferdig. Nå har vi bare vinduene og taket på kjøkkenet igjen her oppe, og det er bare utrolig deilig ! 


Malingsstøv in tha house ! Hvis du ser nøye på bildet så ser du en ganske klar fargeforskjell mellom gammel hvitfarge og ny hvitfarge. 


Sjekk fargeforskjellen på taket da ! Og det ble enda bedre på andre strøket. Vi tenkte at fargen i taket var litt off-white.. men da vi begynte å male så ser vi jo at den var litt mørkere og mer gush-farget enn vi trodde. 


Så slik hadde vi det i helga. Snart blir det flere bilder av maling, møbelmontering og enda mer kaos. Så da er det bare å glede seg, hehe. Ingen kommentarer:

by mlekoshi