Uuuuuæææ - snart halloween

mandag 27. oktober 2014


Uuuuææææ - Fy fasan - nå er det ikke mange dager til Halloween - og vi skal selvsagt feire i år også. Har kostet støv har noen Halloween-tips til dere fra de siste årene:


Heksefingre - delige cookies som ser belt forferdelig ut ! Fikk ikke smakt dem selv, men ungene elsket dem. I år skal vi lage litt flere slik at alle får spise, også de voksene om de tørr… 


Deilig muffins med små ekle edderkopper på. Det var faktisk færre som turte å spise disse enn heksefingrene. Men vi laget frosting og tilsatte den orange fargepasta. 


Ansiktsminke - et "must" her hjemme hos oss hver Halloween ! Brukt ufarlig og allergivennlig proffesjonell ansiktssminke som du f.eks. får kjøpt hos panduro. Her kan du f.eks. se et helt enkelt skjellett-ansikt hvor du egentlig ikke trenger å kunne noe særlig ansiktmalingteknikk i det hele tatt. 


Borddekor - altså.. her er det bare å kjøre på ! Ha en brun eller sort duk og pynt med høstblader, benrester, hodeskaller, lys, edderkoppper og andre kryps osv. 


I fjor laget vi Halloween-dørkrans og jeg digger den ! Veldig enkelt med en krans, plastslanger (evt. edderkopper) og spraymaling. 


Jeg får vell komme tilbake til  mer når vi skjærer ut gresskaret, men det var iallefall noen småtips. Hvis du vil lese mer om feiringene kan du se under feiringer i menyen i høyre marg eller søke på Halloween her inne. 
Ingen kommentarer:

by mlekoshi