New in - interiøøøøøør

søndag 9. november 2014For en ukes tid siden flyttet denne planten inn i stuen vår. Alltid godt å få inn litt farge siden vi har jobbet veldig med å få alt lyst og fint så langt - nå er det på tide med litt farge også. Så da starter vi med denne grønne saken. Og så har vi faktisk fått inn en liten gull dæsj også. Elendig bilder over her, og overse alle fingermerkene på TV`en - men altså: Bildene på bildelisten er nye.. og en av dem har til og med litt farge på seg. 


Bildet til venstre er fra Mini Empire Design og heter Anothers birdsnest og bildet til høyre Kristina Krogh Art Print med Flower ball. Bildene ser ikke store ut på bildet over, men det største er faktisk 50x70cm. Det er bare det at vi har det høyt under taket og derfor må alt være litt større slik at det blir.. vell.. proposjonalt. 


Ellers så har disse kule oppbevaringsboksene fra Normann Copenhagen kommet inn døren, sammen med noen lamper fra House Doctor. Alt til Hilde sitt rom som vi faktisk har fått kommet skikkelig gang med nå. Det blir kjempekult ! 


OG endelg - tada ! Her er gulvet som vi har ventet på. Deilig varm parkett fra Fjordal. Fargen er både varm og kald på en gang - rommet innredes med de kalde fargene sort og hvit - med en del gult - og da er det deilig med et gulv som ikke er bare kjempelyst slik jeg først hadde tenkt på. Gulvet er enstavet parkett i fargen eik artic børstet. Kald men varm, altså !Og rommet - joda det kommer seg. Frank var en tur i Bodø fra i går til i dag, og skal reise videre til Oslo i morgen kveld. Så da prøver vi å få malt alt og lagt gulvet før han drar. Litt stresset nå - men det blir bra ! Har hørt helt løse rykter om at søvn er bra i slike tilfeller, så nå løper jeg i seng. God natt ! 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi