Klar til start.

søndag 4. januar 2015I morgen starter vi på hverdagen igjen så i går kveld bakte jeg seks deilig havrebrød for den neste uken.    Morgendagen kommer nok altfor fort for oss som er helt vrangsøvnt. Men det blir på mange måter greit og i dag pakket vi bort julen. Uken som kommer blir likevel tung. På onsdag reiser vi i begravelse, men akkurat nå tar vi bare en dag av gangen.
For å markere at julen er ferdig så knuste vi i dag pepperkakehuset til stor glede for ungene. De trodde de skulle greie å spise masser av huset, men greide selvsagt bare å spise noen få biter før de fikk nok. 


I kveld har jeg og min bestevenninne gått på trugetur opp mot Rødtinden som er fjellet bak her vi bor. Utrolig deilig å få masse frisk luft og bevegd seg igjen. Jeg har tre nyttårsforsett, intet mindre. Men skal ikke være så hard på det - så det er mer… føringer… enn forsett. Jeg skal prøve å lage flere interessante  og gode fiskemiddager til oss (Frank er den som lager mat, men han spiser ikke fisk så denne faller på meg), prøve å bare drikke brus i helgene og spise minst mulig godteri i ukedagene og sist men ikke minst: Bevege meg mer. Tur, gåturer og etterhvert jogging. Viktig å ikke være for streng tenker jeg… 
2 kommentarer:

Hild Frøya sa...

Åååå. Byen i mitt hjerte. Miss! Her knuste vi også pepperkakehus i går. Men her kunne sikkert unga ha spist opp alt, hadde ikke vi stoppa dem. He he..

Elise sa...

Ikke sant ;) Nei, her blir magen mett lenge før øynene :P

by mlekoshi