Hagearbeid

søndag 10. mai 2015

Hektisk uke igjen - mest på jobb denne uken. Vi er i en... hva kan man si.. litt vanskelig periode med August sin allergi og alle klærne han absolutt ikke vil ha på seg for tiden. Vi er helt utslitte når vi endelig kommer oss på morgenen, og utslått etter at ungene er i seng på kvelden. Håper perioden går fort over... Men vi har i tillegg jobbet veldig mye i hagen denne uken. Frank har malt første strøket på leveggene, så nå venter vi bare på oppholdsvær slik at vi kan male andrestrøket. 


Siden leveggen nede er så høy uten feste på den ene siden har Frank brukt litt tid på å få bygget en blomsterkasse som skal støtte opp leveggen. Og her snakker vi kraftig og stødig blomsterkasse altså. Den er laget i impregnert tre og skal derfor behandles i samme farge som plattingen neste år. 


Boksen med stemorsblomster skal stå på bordet oppe når vi får pusset det opp...


Vi har plantet i busk som ikke blir særlig høyere, men litt tykkere/kraftigere etterhvert. Håper den blir bra. Oppå jord har vi fylt på med dekorsteiner. 


I tillegg til alt dette har vi brukt... mange timer på å flytte blomsterbeddet vi hadde langs innkjørselen. Nå er den flyttet ca. en meter inn på plenen og lengre mot veien. Hvorfor bruke masse tid på dette ? Da har vi plutselig 2 parkeringsplasser og ikke 1,5 - og det blir nok veldig bra når vi får bobilen.. I MORGEN ! 


Vi må bare få fylt på stein i innkjørselen som vi må ha frem til vi har fått brodsteinbelagt innkjørselen. Tror det blir fantastisk fint når vi er ferdig. Nå ser selvsagt alt helt grått ut. Gresset har såvidt begynt å få litt grønnfarge. Ikke så rart siden vi hadde en del snø på plenen for bare 2 dager siden.. Men det blir forhåpentligvis litt mer grønnt før 17.mai.


by mlekoshi