Jingle, Jingle....

søndag 15. november 2015


Yes - da har jeg bestilt opp en del julestoffer som sikkert ligger klar på posten når jeg kommer hjem fra London om 1-2 uker. De fleste stoffene er lik de som jeg har brukt tidligere når jeg har sydd strømper - men jeg bestilte også litt andre "freshe" stoffer som ikke er 100 % like tradisjonelle som du kan se på bildet over her. De var litt kule sammen, så jeg måtte bare ha litt av dem også. 

Ellers så er det stor-hekstisk her de neste to dagene for tidlig på onsdagen drar vi til London. Gjett om vi har mye vi MÅ gjøre i morgen og tirsdagen.. samtidig som vi skal ha tre treninger osv. Det positive er at jeg får nesten ikke tid til å engste meg for å fly... Helt til jeg begynner å tenkt på det igjen. Det er ikke flyskrekk som sådann, men sånn redd for å bli redd når jeg flyr. Vanskelig problemstilling. Men jeg satser veldig masse på at det skal gå fint denne gangen. Keep an eye on the goal - right ? Ingen kommentarer:

by mlekoshi