Det bygges...

torsdag 3. desember 2015

Jeg har bare ett innlegg igjen fra London - rosinen i pølsen for enkelte av oss: Harry Potter Studio Tour. Men jeg tenkte bare jeg skulle vise dere litt av det vi surrer med her hjemme nå.Ja, for vi har faktisk kommet i gang med utbyggingen av huset vårt. Råbygget skal stå ferdig rett før jul. Dette bildet ble tatt for en uke siden og nå har det kommet en del lengre. Men det skal altså stå ferdig om under tre uker - vi er spent på om det faktisk kommer til å skje - det er litt vanskelig å se for seg. Og så er på i gang med andre stormen her på ett par uker og det setter litt kjepper i hjulene. Men vi krysser fingrene. Jeg ser ikke helt for meg å feire jul med total kaos rundt huset....

Her kan du se litt mer om hvordan tilbygget kommer til å bli.


Ingen kommentarer:

by mlekoshi