DIY Juletrepynt

tirsdag 22. desember 2015

For ett par dager siden la jeg ut en liten "guide" til hvordan du kan pynte juletreet for å få det til å bli litt typisk design-amerikansk juletre. Det er imidlertid litt vanskelig å finne skikkelige maksimalistisk juletrepynt blant det nordiske. Jeg har derfor kjøpt litt forskjellig som egentlig ikke skal være inne i juletreet - men som flytter inn i vårt i år. Jeg har kjøpt to buketter med kunstige julestjerner på Åhlens. Jeg har klippet av hver av grenene slik at jeg har en julestjerne på hver. 

Jeg har så kjøpt kobberspray på Panduro som jeg sprayet dem lett med før jeg sprayet dem med kobberglitterspray og latt de tørke en stund.


Det vises nok ikke så godt på bildet her - så jeg skal ta litt bedre bilder litt senere og legge det inn her sammen med bildet av noen andre fantastiske utstikkere jeg fant på et lysbutikk....


Edit: Her på bildet over vises gullinnstikkerne jeg kjøpte på en lysbutikk. Veldig fint IRL.
Ingen kommentarer:

by mlekoshi