Plastring og sol

søndag 6. mars 2016


Og det var enda en uke gått. Ukene bare flyr avsted når vi har det så travelt. Men endelig har det kommet dit at vi har overtatt tilbygget på huset og nå er vi i gang med å ferdig-isolere, plastre og ordne. Den neste uken skjer det mye der inne. Pappa kommer og hjelper oss i morgen, og lettvegger skal opp og elektriker kommer på onsdagen. Plutselig ser vi faktisk hvordan dette blir. Vi bestiller nå dørene som skal være der inne og så holder vi på å bestemme oss for hvilket gulv vi skal ha her inne. Det må være et gulv vi ønsker å ha i hele andre-etasjen for etterhvert så skal vi faktisk skifte gulv i stuen og kjøkkenet slik at det er løpende gulv i hele etasjen. Vi liker det helhetlig. Siden vi ikke hadde bestemt helt 100 % hvor vi skal ha veggene så er det nå vi legger hodene i bløtt og prøver å komme på alle de lureste løsningene, vegg-plasseringer, stikk-kontakter osv. 


Så de neste dagene skjer det mye her inne - jeg gleder meg til å se hvordan det blir og vise dere. Vi skal jo finne mest mulig optimal løsning på alt vi skal ha på 30 kvm. 

Foto lånt av Målselv Fjellandsby. 

Og mens vi holder på med dette, og det at ungene har to bursdager de skal på i helgen + trening i helgen så så jeg akkurat at Målselv Fjellandsby hvor hytten vår på hjul står. Gjett om det hadde vært deilig å være der denne helgen i dette været ! Åh ! 

Foto lånt av Målselv Fjellandsby. 

Kilometer på kilometer med preparerte løyper og lek for alle. God mat og familiefilmer sammen. Vi gleder oss kjempemasse til å feire påsken her. 

Foto lånt av Målselv Fjellandsby. 

Foto lånt av Målselv Fjellandsby. 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi