En smule fullt....

søndag 24. april 2016

En uke med stillhet herfra. Vi har det alltid hektisk, men denne uken har vært enda mer hektisk. Det har vært mye energi som har gått med i ett av fotballagene til ungene med treninger, møter og enda mer møter. Ja, i tillegg til at det sinnsykt slitsom å være i ny jobb og alt det andre vi driver med. Og utbyggingen. Det humper seg videre der inne - og herregud så deilig det blir å bli ferdig. 


Nå holder Frank på å sparkle og pusse der inne. Og det tar tid. Det er så mange høye vegger og tak. Men vi får bare ta tiden til hjelp altså ! Hvis vi forter oss og slurver så blir det ikke bra, og da blir det dumt å måtte gjøre mye på nytt. Så her forter vi oss langsomt.


Men for noen måneder siden bestilte vi altså sovesofa og sofabord på Bolia - Sovesofaen er lik hjørnesofaen vi har i stuen i både farge og samme modell. Men da vi bestilte trodde vi altså at vi iallefall skulle være ferdig nå så vi bestilte levering nå på onsdagen. Så frem til vi er helt ferdig er det  ganske fullt i stua med en ekstra stor to-seter. Det er skikkelig overf-ullt - men sofaene passer jo selvsagt sammen... Vi får besøk den kommende uken så da har vi iallefall nok sitteplass her..


Se... Fullt ! Men det er bare midlertidig så da går det i grunnen greit. Litt greit iallefall.. Vell, jeg kan late som det er greit.


Ingen kommentarer:

by mlekoshi