Illustrasjoner på veggen !

onsdag 5. oktober 2016
Da har jeg endelig fått opp noen illustrasjoner på den store hvite veggen i det nye tilbygget. Og de er selvsagt veldig "oss" og da mener jeg slik vi liker å ha det rundt oss - lekne men stilrene. Illustrasjonene er fra Maren Baxter - sjekk resten av illustrasjonene hennes. Ellers ? Lampen er fra VIPP. Sofaen og bordet er fra Bolia og teppet er fra IKEA. Jeg har enda et bilde som skal opp, må bare greie å finne ut hvordan jeg skal ha det på veggen.. Og nå er det også klart for å få litt farge her inne. Det skal en puff til sofaen, det skal tepper, blomster osv. og SÅ er vi ferdig. Jeg skal legge ut bilder av "motveggen" som er i deco blue med tv osv. så snart vi har fått lampe der også. 


Og se her ! Nå er gelenderet og leveggen også blitt hvit på innsiden. De mangler fremdeles håndlist, men det må det faktisk mangle helt til neste vår når de spesielle kommer på lager igjen. Men nå slipper vi å se på de merkelig fargede plankene i alle fall.Og det går en del i julestrømpe-sying for tiden. I dag sendes det ut en del fine og fargerike strømper til både store og små som sitter spent å venter. Det er så koselig ! Jeg har fremdeles mulighet å sy et begrenset antall strømper en liten tid fremover før det blir litt travelt igjen. SÅ hvis du er interessert så kan du lese mer her. Hvis jeg ikke har mulighet til å sy så kan jeg sette deg opp på kontaktliste og kontakte deg når timeplanen gir meg mulighet til å sy igjen. Videre kan du følge med på Facebook-siden hvor jeg jevnlig legger ut bilder av strømpene jeg syr.3 kommentarer:

Stine sa...

Hei. Utrolig stilige plakater! Har sett på bloggen du linket til, men finner ikke noe sted å kjøpe de. Har du link?

Elise sa...

Takk - ja de er fantastiske :) send henne en melding på facebooksiden hennes så sender hun: https://m.facebook.com/Illustrations-by-Maren-Baxter-1509959402633954/?locale2=nb_NO

QQQQQQQQQ sa...

air yeezy
yeezy boost 350
lebron 15
kobe 11
atlanta falcons jersey
yeezy boost
adidas nmd
yeezy boost
yeezy
lebron james shoes

by mlekoshi