Harry !

tirsdag 10. januar 2017


Vi lever ! Helgen gikk med til å ordne alt julepynten opp på hemsen, treninger og ja.. Sykdom. Så nå har vi omgangssyke i hus. Tjohei. Jeg sitter stille i båten for å si det mildt. 

Men i mens vi har vært opptatte med alt det der så har vi fått et nytt familiemedlem - hamsteren Harry. Ungene har betalt utstyret og han selv og de deler på ansvaret og omsorgen for denne lille dotten. Og riktig så sjarmerende er han - både for de små og de store. Det er artig med litt liv og røre i huset - selv om det bare er en liten sak som en hamster. 

Ellers så er jeg derfor litt forsinket med å få lagt det jeg skrev om i forrige innlegg - men veldig snart kommer det innlegg hvor jeg forklarer hvordan jeg månedshandler - og dokumenter og eksempel på vår handle-plan og månedsplan. Men først: Stable folket på bena her hjemme.. Omgangssyke. Jeg HATER det. Jeg har så himla lyst til å slippe unna akkurat denne gangen.. Ingen kommentarer:

by mlekoshi