Nytt deign

søndag 19. februar 2017

Da har jeg fått ordnet nytt design på bloggen. Jeg ble plutselig veldig lei av det andre designet som var koselig - men rotete og vanskelig å bruke. Jeg kunne ikke bruke store bilder til designet og alle fargene og margene tok all oppmerksomheten fra bildene som var for små. Endelig har jeg fått et enkelt stilrent design som ikke tar oppmerksomheten fra bildene som jeg endelig kan ha i størrelsen de fortjener. Jeg har derfor gjenopplevd opplevelser og ferieminner etter å sittet å bladd her inne i kveld. Men noen av innleggene som ikke er helt nye har foreløpig litt mindre bilder. Jeg jobber gradvis med å endre dette. Pjuh - det føltes "lettere" her inne nå. Og det trengte jeg. Når jeg først er inne på nytt design - se hva IKEA kommer med i Stockholm-serien april:

Jeg er SÅ klar for den dype gode sofaen og det hvite og grå-stripete ullteppet. ØNSK ! 
Ingen kommentarer:

by mlekoshi