St. Pauls blue vs. Deco blue - og Bergknatt og dempet sort.

torsdag 23. februar 2017

Det er jo veldig i vinden som med mørke deilige matte vegger. Vi har jo hatt mørke vegger her i huset i flere år allerede - og de har vært fire forskjellige fondvegger her: Dempet sort, St. Pauls blue, Deco blue og Bergknatt. Jeg tenker jeg skulle samlet ett lite innlegg for å vise frem disse populære fargene. Og vi får ofte spørsmål om hva vi maler resten med - og det korte og enkle svaret er: Klassisk hvit.

Alle fondvegger male vi i lady pure color som er en supermatt maling - de mørke fargene blir veldig delikat og mye finere med denne matte malingen enn en vanlig maling.

St. pals blue og Deco blue

Begge er veldig fine farger - men jeg foretrekker Deco blue. Deco blue er litt mørkere og litt mer blå. Jeg syns kanskje at st.pauls blue hadde litt mer grønt i seg og virket nesten litt "skitten" opp mot decoe blue. Deco blue er kanskje litt mer... sofistikert. Så nå har vi malt over veggene vi hadde malt i st.pauls blue. Veldig fornøyd !


Her maler vi over st.pauls blue med deco blue - og du ser jo en klar forskjell her. 


St. Pauls blue


Deco blue

St.Pauls blue hadde vi malt i stuen og på en vegg på kjøkkenet. Nå har vi malt deco blue over det som var malt st.pauls blue. Vi har også malt deco blue i det nye tilbygget vårt. 

Bergknatt

Bergknatt er en nydelig og delikat gråfarge som ligger ett sted mellom mellomgrå og mørkegrå. Vi er veldig glade i denne rene gråfargen. 
Fargen har vi malt på gjesterommet, på August sitt rom og på det nye kontoret

Dempet sort

Den første skikkelige mørke fondveggen vi malte var på kjøkkenet i dempet sort. Og da hadde vi hvitt kjøkken, og alt ble altfor "snilt" for meg, så vi kjørte på med dempet sort i påsken for snart tre år siden. Nå har vi sort kjøkken, og det ble faktisk enda kulere til sort kjøkken. Dempet sort har vi på kjøkkenet og på Hilde sitt rom

1 kommentar:

Ragnhild sa...

Endelig ein plass eg fant gode råd til kva farge som kan passe godt til fondfargene som du nevner😀 Skal gå frå kvite veggar til å få litt farge, gleder meg😀

by mlekoshi