Velour

søndag 21. mai 2017


Helgen vår ja - den var ganske lik forrige helg: Jeg har sydd. Mye. Jeg holder på å sy på de nye gardinene til nystuen og puter til stofaen i gamlestuen. Alt sammen i kraftig velour i gråfarger og blå. 


Gråfargen på velourgardinene vises kanskje best på dette bildet - for gråfargen er verken lys eller mørk: Men heller en veldig behagelig mellomgrå farge. 


Men resultatet blir altså veldig bra - jeg har fått opp en av de fire gardinene vi ska ha her inne - og det blir litt mørkere når de kommer opp mot vinduet - perfekt. 


Og så planla jeg å sy ferdig 6 -10 puter i samme farge som gardinene, mørkgrå og blå - men plutselig manglet jeg en del på symaskinen til å kunne ha på glidelåsfoten. Så jeg må på sybutikken i morgen (igjen) for å se om de kan hjelpe meg. 


Men det går altså fremover - og iløpet av uken er jeg ferdig med alt. Det blir bra, for vi har selvsagt mange andre prosjektet vi skal sette i gang med snart. Skifting av gulv, skifting av vegger, maling av hus, garasjesøknad for å nevne noe. Men vi kjører på fotballturnering på torsdagsmorgenen og kommer ikke hjem før på søndagen. Det blir både bra og slitsom. Før det har vi flere fotballtreninger, fotballkamper, bursdager og mye annet som også skal gjøres. Ja - men snart har vi litt bedre tid igjen. Det blir godt.Ingen kommentarer:

by mlekoshi