What if everything you ever wanted isn’t what you actually want?

torsdag 1. juni 2017
Jeg tenkte bare jeg skulle anbefale dere denne boken som jeg bestilte etter å ha sett dokumentaren "Minimalism" på Netflix.

Joshua Fields Millburn var i tjueårene - dresskledd og med meget god inntekt trodde han at han hadde alt han ønsket. Til han skjønte at det ikke var tilfellet. Da han mistet sin mor og sitt ekteskap samme måned begynte han å stille spørsmål med livet sitt. Han oppdaget da minimalisme og livet hans endret seg. Dette er en inspirerende bok. Ikke en how-to-book, men en why-to-book.

Nå sier jeg ikke at alle skal bli minimalister - og det har jeg heller ingen planer om selv - men dette var likevel veldig greit å ha i bakhodet når jeg gjør valg i livet. Egentlig veldig befriende. Og samtidig passende for oss akkurat nå. Så hvis du har litt tid du vil slå ihjel - ta en titt på denne dokumentaren.


Ingen kommentarer:

by mlekoshi