Huset vårt

onsdag 20. september 2017ENDELIG er det huset vårt ferdigmalt. HAAAALELULJJAA, sier jeg bare. SÅ da tenkte jeg at jeg skulle vise frem hvordan det ble. Vi bor i enden i rekkehus, og i det siste har det blitt malt i mange forskjellige farger på både hus og karmer. Vi tenkte derfor vi ville blende inn, men likevel være stilrene og moderne. Dette er altså resultatet.

Hva vi har gjort ?
- Vi har malt hele huset i en ren hvitfarge i supermatt maling - Butinox soft look. Fargen heter   "refleksjon". Nå kan vi ha et lyst hus som ikke blender selv om solen skinner aldri så mye.
- Vi har malt selve vinduer og dører i den rene mørke gråfargen "aske" i dør og vindusmaling. 
- Vi har sagt av pyntekantene rundt vinduene som vi IKKE likte
- Vi har malt all mørk metall over og under vinduer i hvit metalmaling.
- Vi har skiftet husnummeret med et moderne
- Vi har skiftet postkasse. 
- Vi har renset plattingen/terrassen og behandlet den i en enda mørkere gråfarge som passet perfekt til det nye utseende. 

Slik som dette så huset ut rett før sommeren:


Fargen var gusjhvit (lys antikk i forskjellige varianter - vet dere at det finnes ca. 29 forskjellige ?). Stilen var ikke "oss". Ja, og den nye bilen passer jo også litt bedre til "oss". 


Når jeg ser på bildet sto jo alt malingen, terrassebeisen osv. klar på plattingen. Jeg er glad vi er ferdige kjenner jeg. 


Ja, det har vært mye jobb og vi er perfeksjonister. Men nå er vi bare så fornøyde med utseende. Nå er det videre til neste prosjekt. Men først skal jeg lage et lite samle-innlegg til dere.
Litt detaljer til dere - vindusmalingen, dørmalingen, postkassen. I love it.


Nå ser jeg at jeg har trampet rundt på plattingen og dratt opp masse grus - men dere ser hvorfor fargen passer til huset. Du ser likevel trefargen gjennom.


Samleinnlegg med fremgangsmåter og detaljer kommer !

Ingen kommentarer:

by mlekoshi