Jul snart ?

tirsdag 26. september 2017

Hmm - jeg sitter i tenkeboksen jeg. Skal jeg sy julestrømper i år også ?

Hvorfor jeg tenker på dette nå ? Ganske enkelt fordi at plutselig har det kommet masse julegreier opp på facebook-veggen min, og *hold deg fast* julemarsipanen har kommet ut i butikken...

Det tar tid, men det er gøy ! Og så blir jeg så jule-tussete av det. Og jeg er et skikkelig julemenneske. Jeg tjener ikke, tro det eller ei, så mye på det. Men kjenner likevel at lysten er der. Her kan du i alle fall lese om Elises julestrømper. Hvis du vurderer dette så sleng inn en mail eller kommentar så skal jeg jo greie å avgjøre om dette er noe jeg skal gjøre i år også.

Ja - og så tenkte jeg at jeg skulle lage en ny type strømpe i ekslusivt kraftig fløyel i rød eller grønn. Det kan jeg vise bilder av etterhvert når jeg får testet.

Ingen kommentarer:

by mlekoshi