Julestrømper - velvet love

søndag 26. november 2017

Først: Jeg fikk ikke satt med ned her å skrevet til dere når jeg tok det med ro siden jeg ble satt ut av jobb i tre dager. Det ble x antall legetimer, møter osv. i stedet for å sitte her. For meg og for ett av barna. Slik kan jeg ikke rå over. Men jeg har nå kontroll over ukene fremover. Og derfor har jeg i helga fått sydd ferdig den nye eksklusive fløyels-julestrømpen. Strømpen kommer i rød eller dusgrønn og du får brodert på initialene i navnet med gulltråd. Se detaljene på bildene nedenfor. Jeg er i alle fall fornøyd med resultatet. 

Les mer om strømpene og priser på siden her. Jeg har ett par uker på meg fremover hvor jeg kan få sydd flere strømper siden jeg stort sett har sydd ferdig alle jeg har fått bestilling på så langt (og de går i posten denne uken). Så ta kontakt på eposten oppe til høyre i margen på nettsiden (f-t-meng@online.no) hvis du har spørsmål. Jeg tar inn et begrenset antall bestillinger hver gang siden jeg skal rekke å få alle frem til jul. 

Du kan også vinne en strømpe i konkurransen vi har på facebooksiden vår akkurat nå - vinneren trekkes allerede på tirsdag. 

by mlekoshi