Vaskerommet...

torsdag 16. november 2017


Det mest rotete (ja, hvis vi ser bort fra tenåringsrommet som til tider.. ja.) og kanskje neglisjerte rommet i huset. Som dere ser er det ikke stort - men det rommer mye. Jeg irriterer meg over rommet - siden jeg er den som bruker mest tid her inne. Ja, jeg er den som vasker klær her i huset - og det er en grunn til det. Frank er nok den som lager mest mat her i huset, så det er ikke en kjønnsrollegreie. Frank har bare gjennom tidligere vaske-episoder bevist at det ikke er hans sterke side.

Men hva skal jeg gjøre ? Jeg er usikker. Problemet er at det skal romme så mye. Her inne har vi radonvifte, fryseboks, varmtvannstank, sko, jakker, skittentøy, vaskemaskin og tørketrommel og alt av vaskemidler mv.

Det som etterhvert skal ut er fryseboksen. Han skal vi mest sannsynlig flytte til garasjen som vi skal bygge til våren, eventuelt bare fjernes. Det er i denne boksen vi oppbevarer alle brødene jeg baker når jeg månedsbaker som du også kan lese om hos Coop Extra.Litt av problemet her inne er Radonviften og at det er et våtrom hvor vi ikke skal skru i veggene ved mindre vi må.

Men det vi tenker at vi skal gjøre er å male vegger, lister og tak. Vi skal skifte belysning og tenker at vi skal gå inn et godt oppbevaringssystem her inne slik at vi slipper å å henge så mye på veggene. Men dette går jeg å plundrer på for tiden. Sånn i tillegg til Hilde sitt rom og vårt soverom som står på ventelisten innen nær fremtid. Nemlig. Denne må jeg plundre litt mer på. På sikt skal vi jo faktisk gjøre om rommet til et ekstra do med vask. Hvis du har geniale ideer her inne så kommenter gjerne.


Ingen kommentarer:

by mlekoshi