På tur igjen !

tirsdag 7. november 2017


Travel uke igjen - mye på jobb, mye treninger OG sying av julestrømper til mange der ute. Bildet over her er av ny prototype i rød kraftig fløyel, og jeg gleder meg til å vise dere når jeg endelig blir ferdig.Akkurat nå sitter jeg på hotell i Oslo etter at jeg har vært på tjenestereise siden klokken fem i morges. Jeg er ikke så flink på reising alene - og i alle fall ikke flink til å bo på hotell hjemme, så jeg gleder meg mer enn bare litt til å ligge hjemme i egen seng i morgen kveld.  Send varme tanker hit !

Siden jeg er på farten og (altfor) busy (og det straks er midt i november - æææh) så tenker jeg å dele noen julegavetips fra tidligere:

Wurm ull-lue med reflextråd - her finner du innlegget om dette.

Og her kan du lese om den deilige ull-halsen som jeg har gitt bort i gave flere ganger.

Nå MÅ jeg få litt søvn før en hektisk morgendag - god natt dere.Ingen kommentarer:

by mlekoshi