Helg for svingende !

fredag 19. januar 2018

// #1: Fotball er en mannverden, uansett hvordan du vender på det. Kjempefint med alt fokus på damefotball, og det vil jo kunne bidra til at det blir bra på sikt. Frem til da må det jobbe steinhardt for å komme dit. Frem til da sliter jentene våre med å finne fotballsko som passer (og som ikke er juniorsko..) og her sitter jeg å syr inn kampteinbind til jentene som ikke har manne-overarmer...
#2: HER i skuffe nr. 6 bor jeg en stund fremover på UNN for å få lysbehandling. Kjipt med plager, men godt med hjelp.

Endelig helg ! Ukene går fort, men helgene går enda fortere. Jeg har derfor planer om å legge meg sent i dag, og sove så lenge jeg greier i morgen tidlig. Søndag er det opp klokken 06 før fuglene fiser for da skal Hilde og Frank kjøre helt til Bardufoss og spille kamp - og jeg og August skal ha turnering her i Tromsø. Det blir gøy !


 // Futsal-seriens siste kamp forrige helg. Da spilte jentene kjempebra - og de var fornøyd med å holde 0-0 mot et gamlere og kraftigere lag som de tapte for sist.//


Men tenk at i morgen har vi ingen planer som MÅ gjennomføres. Og jeg har derfor store planer om å "låse" meg inn på syrommet mitt. Har mange planer, og gleder meg til at jeg endelig skal få sitte ned å gjøre det jeg savner å ha tid til: Å sy. Gleder meg til å vise dere.Ja, slik er det altså når vi skal slappe av her hjemme - og mor har mobilen i hånda. Ikke kvalitetsbilder, men fanger likevel øyeblikket og hvordan vi har det. Nydelige småttisene våre 💓


 Avslutter med et par treningsbilder fra i går - dagen hvor "bare en bil" er en utfordring med tre forskjellige treninger på kræsj-tidspunkter - og August er hjemme å skrifter til treningsklær og begynner på leksene mens jeg kjører de andre på første trening for at vi skal rekke over alt. Og nettopp torsdagen og alt som skjer da er grunnen til at det er så himla deilig med helg og fredag hver uke. God helg !


Ingen kommentarer:

by mlekoshi