What to watch

fredag 19. januar 2018

I det siste har energien vært på litt lavere nivå. Jag har derfor måtte sette til side ting som jeg ellers ville gjort, og plutselig har jeg fått sett litt på Netflix og på TV - det har jeg normalt ikke tid til. Men det er en del gode serier som ruller og går på Netflix og andre plasser - her er noen jeg har sett litt på i det siste.


Netflix Unabomber - Serie om hvordan brevbomberen terroriserte USA i 17 år, og om en av de mest omfattende menneskejaktene i FBIs historie. «Avengers»-stjerna Paul Bettany har rollen som Kaczynski, mens Sam Worthington , kjent fra «Avatar», portretterer FBI-agenten James Fitzgerald, som hadde en sentral rolle i løsningen av Unabomber-mysteriet. Denne likte jeg godt å jeg så gjennom hele serien på no-time. Kodekrim med godt skuespill. Anbefales. 


Netflix Mindhunter - To agenter i FBIs spesialenhet for serieforbrytelser utvikler profileringsteknikker i jakten på beryktede seriemordere og voldtekstmenn på slutten av 1970-tallet. Hva bobler inni hodet til amerikanske seriemordere ? Denne har jeg begynt å se på nå, og jeg er enda ikke ferdig. Men foreløpig er det tommelen opp etter en litt treig start. 


Ja, denne uken har dette programmet premiere på Netflix: My Next guest needs no introduction - With Dave Letterman. Jeg var kjapt ute med å se første episode hvor Barak Obama gjestet. Fin start - skal følge med videre. 


Denne falt jeg tilfeldig over på TV her om dagen, og den ligger nå på NRK - Roger Moore - where to invade Next. Altså.. Bare for å skjønne hvor komplisert og baklengs mye er i USA så er denne fint å se. 2 kommentarer:

Unknown sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Unknown sa...

I really love to watch Hollywood TV shows specially superhero TV shows. Recently I am watching Black Lightning TV show and really that was one of my favorite TV shows.

by mlekoshi