Sort fløyel og fotball

lørdag 20. januar 2018


God lørdag dere ! Jeg sitter her å teller på knappene til vi skal legge oss altfor tidlig til å være en lørdag. Men hele gjengen skal opp grytidlig i morgen. Frank og Hilde kjører til Bardufoss allerede klokken 06:15 og må da stå opp før klokken 05:30. Hilde er lånt bort for å spille på et annet fotballag i Bardufoss. Jeg er lagleder for August sitt fotballag - og de skal tilfeldigvis spille turneringer akkurat i morgen. De har oppmøte kl. 07:30 i hallen, og siden Frank kjører med bilen før det så må vi gå til hallen kl. 7. Vi må derfor opp akkurat når de andre kjører hjemmefra.

Men det er ganske kaldt her i Tromsø, selv om det er soldag i morgen, og enda kaldere i Bardufoss der de andre to skal. Så her forberedes det med masse fotballutstyr, klær, skiftetøy, vintertøy osv. Og det er grunnen til at jeg sitter her kl 21 på en lørdag og planlegger å legge meg veldig snart. Det er altså både gøy og slitsomt. Jeg gleder meg til guttene skal spille kamp i morgen, men det er litt sånn nervøs-glede-seg. Av og til (les: ofte) må jeg bare se bort når ungene våre spille kamper, for jeg blir så nervøs. Men jeg kommer aldri til å bli en rope-forelder. Det er en uting så lenge det ikke er nøye gjennomtenkt og rettes mot hele laget. Sånn, der fikk jeg det sagt !

Men det jeg har sittet å pludret med her i ettermiddag er at jeg har sydd på de nye putene jeg planlegger å selge når jeg en gang blir ferdig. Eksklusive fløyelsputer som jeg skal selge på en egen side her inne etterhvert som jeg får sydd de ferdig. Det blir langt ifra store antall, så det er nok ikke så altfor mange som skal sendes ut herfra. Likevel er det veldig trivelig å sitte å pludre med dem når det passer. Jeg skal linke til siden jeg skal legge de ut på når de har de første putene klare. Akkurat nå syr jeg i sort og lysgrå fløyel. Det tar tid. Men det er det som er forskjell mellom å kjøpe i butikk og håndarbeid. Take pride in what you do.


Ingen kommentarer:

by mlekoshi