Quality is not a act, it is a habit.

onsdag 24. januar 2018


Jeg har putret videre på fløyels-putene denne uken mellom treninger, behandling og jobb. Og med alt som er håndlaget (når det gjør det skikkelig) så tar det tid. Presisjon og flikking. Når det er første gangen så er det mye testing før jeg kommer frem til noe som fungerer.


Deilige myk men kraftig fløyel - i ulike gråfarge og sort. På bildene over ser det ut som om tråden er orange, men det er bare krittet før jeg vasker det bort.

Sånn bortsett fra at jeg holder på å sy putene som skal legges ut for salg så har vi nå hentet gipsplatene og sparkel til rommet til Hilde - og etter at vi har hatt besøk i helgen så er vi klar til å starte på det nye rommet hennes. Det blir deilig å komme i gang. Det har tatt 2-3 måneder før vi har kommet hit. Men vi har ventet på en del ting til rommet. Hun fikk jo møbler i bursdagsgave og seng i julegave, det er jo ikke akkurat billig med full overhaling på et ungdomsrom. Men det skal bli deilig med avlastning på badet når tenåringen får eget sminkebord på rommet....

Ingen kommentarer:

by mlekoshi