Klar som et egg - men treig som en snegle

mandag 15. januar 2018


Gjett hvem som sitter her og tripper - klar for å sette i gang med oppussingen her hjemme. Juleferien er over. Det ligger enda litt gamle julekaker i hyllene her. Vi har enda litt julepynt som ikke er pakke ned siden vi mangler plastbokser. Jeg er til og med sikker på at jeg har et julekilo på kroppen etter alle julematen. Men juleferien er definitivt over. Her i Tromsø har det vært mørkt - men samtidig fargerikt. Mørketid betyr nemlig ikke at alt er svart - men det er utrolig deilig når solen begynner å komme tilbake. Mørketiden er over og neste helg er også solen tilbake her hos oss. Da begynner jeg å få energi tilbake - og er alltid veldig klar for å starte med nye prosjekter og ideene ruller rundt i toppen.

Akkurat nå er jeg iallfall veldig klar for å komme i gang med det første av TRE (!) soverom som skal oppusses og to av rommene skal bytte eiere. August (Ja, minstemann faktisk) skal bytte rom med oss slik at han får det aller største soverommet i huset. Hilde hadde faktisk ingen særlige innvendinger. Problemet er - eller rettere sagt: Grunnen til at han skal få det største rommet er at han er en Lego-samler. Han bygger, og bygger. Han har bygget lego lenge, men det siste året har han bygget 14-årslego uten problem. Han kan sitte i timer og timer og bare bygge. Og alt han bygger - ingenting rives. Så her trenges det plass. Så det blir et rom med mye oppbevaring.

Men først er det altså Hilde sitt rom - og vi venter enda på gipsplatene. Så i dag skal jeg hente pappesker slik at vi iløpet av de neste dagene begynner å pakke ned rommet hennes og flytte henne over på gjesterommet. Og nå ligger altså alt utstyret klart her.Vi skal ha rehab-gips på veggene og listefrie løsninger- så her blir det gipsing og sparkling. Og så skal vi male med to forskjellige farger, så jeg må også kjøpte inn maling denne uken.


JEG ER KLAR !!!! 

Ingen kommentarer:

by mlekoshi