Hello my new friend !

lørdag 24. februar 2018


Jeg har fått en ny venn som har flyttet inn til meg - en helt ny kamerasekk som nå ligger frisk og klar til bruk. Og med det pensjonerer min gamle orange traver seg. Han vil nok bli brukt av og til når jeg ikke trenger mye med meg, men for det mest vil jeg nok tro at det er min nye venn som blir med på turer. For den nye vennen er litt bedre og har plass til mer av utstyret mitt som gjør at jeg både får filmet og hatt med alle linsene, GoPro-kameraet med mer. 

Og siden min orange traver pensjonerer seg vil jeg med et tilbakeblikk takke for lang og god tjeneste. 

- Tivoli i København -

Du har vært med på mange ferier - i mange land og enda flere byer. Du har kjørt med bil og bobil, flydd med fly, tatt buss, vært på store og små båter (til og med Danskebåten !) og kjørt med tog. 

- På Gardemoen på vei videre til Danmark i 2017 -

Du har vært helt essensiell i mitt mål om å fange minnene her i familien. Du har nok fått gjennomgå litt av hvert ja. 

- Givskud Zoo i Danmark -

Du har til og med vært ganske nært mange dyr med flere anledninger.

- Legoland i Danmark -

Og så har du vært sammen med meg i all slags vær - og i sinnsykt mange fornøyelsesparker. 

- Disneyland Paris 2015 -

Du har vært heldig at du har fått være to ganger i Disneyland Paris - og en av gangene var det himla varmt ! 

- Disney Village utenfor Disneyland Paris. Her på "Earl of Sandwich" -

Og så har du måtte sitte mye på gulvet når vi andre har inntatt måltider på alt fra bedre restauranter til  McDonalds.

-Vi ser på mumier og sarkofager på Louvre i Paris -

Du har fått være med på masse spennende museumer - spesielt i Paris og i London. 

- Venter på undergrund i Paris -

Selv om andre i familien av og til har klaget over at vi har deg med på alt når vi er på ferie har du vært min beste venn i jakten på å fange minnene. Du faktisk måtte være med på ganske mange karuseller også, og bare på det aller værste har du måtte sitte å vente til vi var ferdig. 


- Champs Elysee i Paris -

Shopping har du heller ikke vært spart for - laaaange dager med trasking i gater og på handlesenter. 

- arc de Triomphe du Carrousel i Paris-

Du har også vært med på å gå deg litt bort i store byer, men vi har alltid funnet frem igjen etter litt frustrasjon.

- Ved Eiffeltårnet Paris -

Og på søken har du alltid fått oppleve store monumenter på nært hold. 

- I Målselv Fjellandsby-

Du har også fått være med ganske manger ganger i slalombakken. Til og med når jeg har falt med deg på. Takk for at du beskyttet kameraet vårt da ! 

- Lalandia i Danmark -

Veldig ofte har du blitt gjemt bort bak bildene for let`s face it. Du er knall orange og det passer ikke alltid på bilder, men ofte sniker du deg med likevel.  

- Funn Cup i Narvik i 2017 -

Men det du kanskje har vært aller mest med på er turneringer og fotballkamper med begge ungene her i huset. Og da også i all slags vær. 

- Funn Cup i Narvik 2017 -

Du har brukt SÅ mye tid i haller, på gress og i grus. Du har sett veldig glade unger, veldig triste unger og sinte unger. Tror til og med du har fått med det utrolig usportslige voksne på veien, og min frustrasjon over dem som har så himla teit skrudd sammen.

Men NÅ skal du få slappe litt mer av. Ikke det at jeg ikke tror du blir brukt, men har nemlig en sterk følelse av at iallfall ett av barna i huset har fotoplaner etterhvert. Så da får du kanskje vært med på enda villere ting etterhvert. Men for nå: Takk ! 


Din arvtaker er nemlig rustet for alt som kommer fremover. Vi har på ingen måter tenkt å gi oss med å oppleve ting - og få det dokumentert. Det er vell det som er viktigst for oss: Å oppleve alt dette sammen som en familie. Så nå har altså denne nye herligheten; (som forøvrig er i slekten din med samme merke og alt!) Lowepro Whistler 350 AW.


Denne skal jeg ha lenge ! Hvorfor jeg har valgt denne ? Se på videoen under her for å få en liten følelse. Noe av det første denne skal være med på er jo faktisk å dra til fantastiske Levi i Finnland med fantastiske bakker. Det tåler mye, den har plass til alt utstyret mitt og den har eget rom til å ha med annet utstyr også. Nå trenger vi mest sannsynlig ikke flere sekker når vi drar i parker - for denne vil rommet det vi trenger av ekstra klær og papirer. 


Jeg tenkte jeg skulle lage dere en lite guide med utstyret mitt og hvorfor jeg har akkurat det jeg har av utstyr. Alt fra sekk, kamera, minnekort mv. Det kommer. 


Nå er det bare å planlegge nye eventyr - og det gjør vi egentlig ganske ofte. Vi har en helt liste med alt vi ønsker å gjøre fremover. Glede !

Ingen kommentarer:

by mlekoshi