mOre vElvet

søndag 4. februar 2018

Hei igjen dere - heldigvis er det enda helg. Vi har virkelig fått sovet oss opp i helga. Sykdom i hus igjen, men ikke noe som slår oss helt ut denne gangen.


Etter at jeg la ut putene for salg i går (6 stykk) har jeg solgt tre av dem og det er ikke flere igjen av den lysegrå puten. Men det ble krøll på nettsiden her hvor jeg la ut putene, så jeg la hodet i bløtt for å finne en løsning. Så jeg laget liksågreit en egen facebookside hvor jeg kan legge ut det jeg syr her under "ES Design". Og nå har jeg langt linker inn til facebooksiden i margen og i det forrige innlegget. Jeg blir selvsagt kjempeglad om du liker siden og gjerne deler den også. 

Bildet over viser tre nye panel i litt lysere farger som jeg holder på å jobbe med. Her er de akkurat vasket etter at de var ferdig sydd slik jeg gjør med alle putene (i tillegg til å vaske stoffene før jeg syr puter av dem). Akkurat her er de litt krøllete før de blir sydd ferdig, men jeg tror også denne blir like fin som det forrige designet. Bilder av de ferdigsydde putene kommer i løpet av uken. Ingen kommentarer:

by mlekoshi