Der skjer ting..

mandag 5. februar 2018
Den siste uken har vi brukt litt tid på å pakke ned rommet til Hilde. Nå skal vi endelig ta oss tid til å gjøre ferdig rommet hennes. Det har hun ventet på i flere måneder nå. Og nå går det plutselig fort fremover - hadde det ikke bare vært for at begge ungene ligger syke hjemme, og vi andre to hangler sånn smått vi også. Da blir det litt stopp i fremgangen igjen. Men hey - vi er i gang !


Frank brukte helgen til å henge opp rehab-gipsplater
på vegg og tak. Vi valgte denne løsningen denne gangen. Av flere årsaker, men hovedsakelig for at det skulle være litt enkelt og bare skru de utenpå veggplatene vi har + at vi nå har mulighet til å skru opp det vi ønsker overalt på veggene med veggplatene rett bak gipsen. Fakta om Rehabgips fra Norgips:

«NORGIPS REHAB
6,5 mm tynn plate til rehabilitering av innvendige vegger/tak
• Glassfiberarmert kjerne
• Kan monteres opp mot eksisterende listverk
• Egnet til buede konstruksjoner»Yes – så det er altså grunnen til at vi valgte å bruke rehab-gips på rommet. Og nå er hele rommet ferdig gipset. Nå gjenstår det bare sparkling og pussing før maling. Og det tar jo naturlig nok litt tid.
Jeg skal ta flere bilder av hvordan vi har lagt opp gipsen når vi får litt bedre lys her inne. 

Men denne gangen har vi gått til anskaffelse av skikkelig male/sparkle/vaske-verktøy etter at vi har slitt ut det meste når i bygget ut huset. Jeg tenkte at jeg skulle dele litt tips og trips om hvordan dere kan gjøre akkurat det samme som vi gjør hjemme (sparkle/male).Og gjett om denne jenta tripper rundt og gleder seg – selv om hun er syk om syntes at å ligge under dyna på sofaen er den beste plassen akkurat nå. Men dette var altså i helgen før sykdommen virkelig satt inn.


Ingen kommentarer:

by mlekoshi