Så langt har vi altså kommet.

onsdag 7. februar 2018

Jeg sitter hjemme med sykt barn i dag - og det er ikke så enkelt som en skulle tro. Jeg tenkte at når ungene bare ble store nok så er det lett å være hjemme med sykt barn. Men nå har jeg vært oppe med eldste tre netter på rad. Så dag har vi vært hos legen. Virus og store virus-sår i halsen. I tillegg så er bihulene kjempe-vonde og ørene fulle av vann. I det hele tatt: AU! Så vi har faktisk hatt nattevåk i nå igjen. Akkurat nå ligger hun å sover, stakkars. Hun har fått medisiner for å holde bihulene åpne og smertene nede. Men med alle sykdommen i huset har jeg surret rundt her hjemme i dag. Så jeg tok med meg kamera ned på rommet til Hilde som vi jobber med.


Vi har ikke rørt rommet på et par dager. Sykdom, møter og treninger som vi må gjennomføre selv om halvparten ligger brakk med sykdom. Så på fredag har vi tid til å fortsette med rommet hennes. Så jeg kan fortelle hvor langt vi har kommet og hva vi har gjort til nå iallefall.


Vi skal ha listefrie løsninger i tak og rundt vindu. Men ikke ned mot gulvet eller rundt døren. Dette for å unngå problemer med oppsprekking der det er mest bevegelse. Vi vil ikke skape oss selv problemer nei.

Vi har i alle tilfeller fått sparklet første strøk, med papirstrimler i skøytene. Nå skal vi pusse, sparkle på nytt igjen, pusse og kanskje gjøre det samme en gang til. Alt for å få det perfekt !Her ser du såvidt papirstrimler bak sparklet - dette blir bra !


Her er hva vi har brukt:

Norgips - sparkle hand - "Norgips Hand spesielt utviklet for skjøtsparkling med papirremse også egnet for helsparkling av overflater. Norgips Hand er smidig og enkel å påføre med gode fyllegenskaper. Lett å slipe."

Norgips - Rehabgips - "Norgips Rehab er for innvendig reabilitering av vegger og himlinger. Platen har en glassfiberarmert kjerne og er godt egnet til buede konstruksjoner."

Sheetrock papir tape - papirremser til å ha over skøytene mellom platene

Jordan - sparkel-spader i ulike størrelser. Her er en liten video fra Jordan som viser hvordan du sparkler gipsplatene slik vi har gjort.Og her ser de hvordan vi har sparklet mellom vegg og tak for å få listefri løsning:


Først sparklet vi både tak og vegg akkurat i vinkelen som på bildet over her.


Så hadde vi papir-strimmelen i skøyten før vi sparklet over der igjen. Nå skal vi bare pusse, sparkle, pusse, sparkle osv.

Ja, det er så langt vi har kommet.

Ingen kommentarer:

by mlekoshi