Velour graphic

lørdag 17. februar 2018


Da var det helg igjen dere, og jeg tipper denne går minst like fort som de forrige. Jeg har hatt en litt tøff tid i det siste så jeg prøver å hente meg inn i helgene. Det er ikke så enkelt. Men her kommer i tre nye puter som jeg endelig har fått sydd ferdig og tatt bilder av: Puten "Graphic" i fargene blå, pudder-rosa og mellom-grå.
Informasjon om putene finner du på min egen Facebook-side for bedriften: ES Design. Her ligger det også informasjon om putene, priser og hva som er solgt. Pluss bilder av custom orders osv.

Det kommer et litt personlig innlegg nå snart. Må bare få tenkt meg om både frem og tilbake før jeg skriver det. For det er et lite hjertesukk - igjen. OM livet bare var enkelt ! Men jeg blir glad om dere tar turen innom Facebook-siden og kanskje liker denne.


Ingen kommentarer:

by mlekoshi