Det grå ungdomsrommet

torsdag 12. april 2018



Hilde sitt rom er enda ikke hundre prosent ferdig. Vi mangler en søppelbøtte, noe til veggene og en sengegavl før det er ferdig. Men tenkte jeg skulle dele noen småbilder her innefra siden ting tar litt tid. Her er altså litt av pulten hennes her inne. Den ene endel er til iMacen og den andre enden er sminkebordet hennes. Hun har to stoler siden hun ofte har besøk her - og det er ingen tvil om at jentene koser seg foran speilet her. Detaljer og informasjon får du etterhvert, men pulten er altså en benkeplate av heltre eik som vi har behandlet og lakket sort.







Og hun har fått lounggardiner her inne - fra tak til gulv i sort kraftig velour. Gardinstengerne til taket har jeg spraylakket i matt sort. Ble veldig fint IRL, men jeg ser at det er litt vanskelig å fange det på bildet når det var så lyst ute. Men det skal jeg greie til neste gang.



Og den deilige sengen hennes - her med midlertidig sengeteppe ferm til vi finner det perfekte. Men det er altså litt som gjenstår. Sengegavlen vil bli i samme farge som pulten hennes. Det blir bra når det er ferdig.

Ingen kommentarer:

by mlekoshi